Nieuwe bedrijfswebsite laten maken die nieuwe klanten oplevert

Het staat misschien al enkele maanden op de agenda. Een nieuwe website laten bouwen. Het ontwerp van uw huidige website is wellicht wat verouderd en het is tijd geworden voor een nieuw ontwerp. Een goede stap, want online staan de ontwikkelingen zeker niet stil. De website is voor uw bedrijf tegenwoordig een eerste aanraking met uw merk of diensten. U kunt er dus maar beter voor zorgen dat alles er tip top uitziet, zodat u direct een goede eerste indruk achterlaat bij uw potentiƫle klanten. Een website laten maken door professionals is dan ook een goede optie. U weet zo dat alles er volgens de laatste standaarden uit komt te zien.

In 2 seconden wordt de eerste indruk gemaakt

webdesignEn die eerste indruk is zeer belangrijk. Wist u dat de meeste bezoekers van uw website binnen 2 seconde beslissen of ze op uw website blijven of weg klikken? Een slechte en verouderde website helpt hier natuurlijk niet aan bij.

Daarnaast bezoeken steeds meer mensen uw website met een mobiele telefoon. Een mobiel vriendelijke website is dan tegenwoordig ook de standaard. Het aantal bezoekers met een mobiele telefoon zal de komende jaren alleen nog maar gaan stijgen, dus zorg dat ook uw website mobiel vriendelijk is.

Website voor mobiele apparaten erg belangrijk

Wist u trouwens dat Google (de belangrijkste zoekmachine) ook kijkt of uw website geschikt is voor mobiele toestellen? Wanneer dit niet het geval is, kan dit een negatieve invloed hebben op uw posities in de zoekresultaten. Nog een belangrijke reminder is om bij het inschakelen van een webdesign bureau, direct te vragen naar de mogelijkheden voor het optimaliseren van uw website. Het vindbaar worden in de zoekresultaten kan u zeer mooie resultaten opleveren en zorgen voor gerichte leads die geĆÆnteresseerd zijn in uw diensten of producten. Een bureau dat dit kan combineren kan voor u een mooie nieuwe website ontwerpen welke direct geoptimaliseerd is voor de zoekresultaten van Google.