De Volkskrant lezen in de ochtend

In de tijd dat ik kranten lees, heb ik al diverse abonnementen genomen bij diverse kranten. Soms wisselt mijn smaak ook een beetje. Eerst was ik fan van het AD. Een prettige krant als je het mij vraagt. Maar na verloop van tijd begon het toch iets te vervelen. Toen heb ik gekozen voor een andere krant, namelijk de Volkskrant.

volkskrantHet is een leuke krant voor mij op dit moment. Het nieuws wordt op een prettige manier gebracht en ik kan mij er helemaal in vinden. Ook vindt ik de papieren variant van de krant gewoon heel prettig lezen.

Er is overigens ook de mogelijkheid om de krant in digitaal formaat te krijgen, bijvoorbeeld via de iPad welke ook in mijn bezit is. Ik heb dit een tijdje geprobeerd, maar ik vind het gewoon niet prettig. In de trein naar het werk is het gewoon heel erg prettig om een krant in papier te hebben, het is een momentjes van rust.

Ooit ben ik begonnen met het proefabonnement. Enkele weken de krant in de bus, gewoon om te proberen. Het was er prettig, en na die tijd ben ik eigenlijk gewoon gebleven.

Het Volkskrant Abonnement is overigens ook helemaal niet zo duur. Enkele tientjes per maand, en dan krijg je hem iedere dag door de bus. Ik kan het dus absoluut aanraden mocht je twijfelen over welke krant je nu precies kiezen moet.